Circuit Seychelles #1 – 15.01 – 24.01.2025

0 (0 recenzii)
Seychelles
From: 2560 EUR
0
(0 review)
Rezervă acum
Durată

11 zile, 10 nopți

Tip excursie

Circuit

Mărime grup

15 persoane

Limbi vorbite

Engleză, Română

Descrierea excursiei

Este încă iarnă dar asta nu ne împiedică să mergem noi către vară.   

Așa că îți propunem în luna ianuarie 2025 o vacanță tropicală în Seychelles unde ne vom bucura în fiecare zi de plaje spectaculoase iar minunatele insule din Oceanul Indian sunt combinația perfectă între aventură și relaxare.

🏖️Lasă-te cucerit de plajele idilice și peisajele sălbatice; 

🌄 Munți de până la 1000 m și apusuri de soare spectaculoase; 

🥥 Specii endemice de palmieri cu cea mai mare sămânța de cocoș din lume Coco de Mer;

🍍 Tot aici vom avea parte de piețe pline de fructe colorate și păduri de mangrove; 

🍹 Rezervații naturale luxuriante și conace în stil colonial și de ce nu, ROM. 

Ce spui de o aventură de 10 zile într-unul dintre cele mai exotice locuri de pe pământ?

Pret:  2560 Euro copiii pana la 12 ani platesc 2200 Euro 

Condiții de plată: 

  • pentru rezervare se achită un avans de 850 euro/persoană; 
  • până la 01 octombrie se achită 855 euro/persoană. 
  • până la 01 decembrie se achită 855 euro/persoană.

Include / Nu include

  • ✈️ transportul internațional București – Seychelles.
  • 🧾 taxe aeroport.
  • 🧳 bagaj de cală 23kg.
  • 🧳 bagaj de mână 7kg.
  • 🛌 9 nopți de cazare la hoteluri de 3* sau apartamente/vile.
  • 🍽️ mic dejun.
  • 🧑 1 însoțitor de grup.
  • ⛴️ transport (ferry) intre Mahe – Praslin, Praslin – La Digue și La Digue – Mahe.
  • 💶 opțională excursie de 1 zi pe Curieuse și Saint Pierre; această costă în jur de 100 eur/pers (copiii sub 4 ani, gratuit, copiii sub 13 ani inclusiv vor plati 60 eur).
  • 💶 optionalele Grădină Botanică, distileria de rom, Copolia Trail; adunate, acestea costă în total cam 50 euro și le veți plăti direct la fața locului.
  • 🧾 asigurarea medicală și storno (o puteți lua tot prin noi, costă în jur de 200 de lei).
  • 💶 10 eur/pers plată online pentru HTA; HTA este un formular pe care îl completați online.
  • 🚐 30 – 35 eur/pers pentru transport pe Praslin și Mahe; Prețul este orientativ, acesta va fi calculat la față locului, în funcție de numărul cererilor.
  • 🛌 supliment în camera single - 460 euro.
  • 💶 alte cheltuieli personale (de ex. suveniruri).

Program

Ne întâlnim la aeroportul Henri Coandă, toți nomad-zii gata de îmbarcare către o destinație exotică care ne va schimba percepția despre frumos.

Ziua 2 (16 ianuarie 2025):  Mahe - Praslin

Iată-ne ajunși în Seychelles, în jurul orei 13:30. După formalitățile vamale, ne vom îndrepta către port pentru a ne îmbarca pe ferry boat care ne va duce către Praslin, a doua insula ca mărime din Seychelles și casa unora dintre cele mai frumoase plaje din lume;  

Ajunși pe insula Praslin, ne vom caza, iar după formalitățile de check-in, amiaza va fi liberă pentru odihnă sau plimbări pe plajă.

Cazare
Hotel
Berjaya Praslin Resort 3*, sau similar

Ziua 3 (17 ianuarie 2025): Praslin

Bună dimineață! A început cu adevărat vacanța și cum altfel decât cu o excursie opțională plină de acțiune cu barca pe două insule în apropiere de Praslin.  

Prima dată vom vizită insula Curieuse, unde ne așteaptă cea mai mare fermă de țestoase gigant din Seychelles. După ce ne vom fotografia cu țestoasele, vom parcurge un traseu ușor, de aproximativ 30 de minute printr-o pădure de mangrove. Traseu ce ne va duce la o plajă sălbatică. Aproape de plajă vom servi prânzul, care constă într-un barbeque preparat de către localnici.  

Apoi vom pleca pe insula Saint Pierre, unde pasionații de snorkeling se vor putea bucura de pești viu colorați de toate mărimile și o barieră de corali.  

După amiază ne vom întoarce pe Praslin, unde vom avea timp liber pentru plajă și cină.

Cazare
Hotel
Berjaya Praslin Resort 3*, sau similar
Mic dejun
inclus
Obiectivele zilei
Excursie optionala pe insula Curieuse si snorkeling in apropiere de insula Saint Pierre 

Ziua 4 (18 ianuarie 2025): Praslin

Pornim spre Fond Ferdinand.   

Aici vom descoperi 5 specii endemice de cocotieri și foarte multe alte specii endemice de animale și păsări, printre care și papagali care trăiesc în această pădure. Cea mai importantă specie din cele 5 de cocotieri prezintă două caracteristici unice: cea mai mare sămânța din lume și dualitatea de gen a semințelor acestora (masculine și feminine).  

După prânz pornim spre plaja Anse Lazio, poate cea mai renumită plajă din Seychelles, aflată în mod constant în toate topurile plajelor frumoase din lume.

Cazare
Hotel
Berjaya Praslin Resort 3*, sau similar
Mic dejun
inclus
Obiectivele zilei
Fond Ferdinand
Plaja Anse Lazio 

Ziua 5 (19 ianuarie 2025): Praslin - La Digue

Cu bagajele făcute ne îndreptăm către insula La Digue, una dintre cele mai frumoase insule din lume, unde vom găsi plaje minunate, plantații de vanilie și recife de corali. 

La Digue este a 3-a cea mai populată insulă din Seychelles (2800 de locuitori) și a 4-a cea mai mare, cu doar 10km pătrați, ceea ce o face extrem de ușor de vizitat cu bicicletă sau la pas. De altfel, mijloacele de transport obișnuite pe această insulă, sunt bicicletele.  

Imediat ce ajungem pe insula, mergem la cazare și vom avea timp liber pentru relaxare restul zilei. 

Cazare
Hotel
Coral 3*, sau similar 
Mic dejun
inclus
Obiectivele zilei
Insula La Digue

Ziua 6 (20 ianuarie 2025): La Digue

După ce servim micul dejun mergem către plaja care face Seychelles-ul cunoscută lumii: plaja Anse Source d’Argent, nu înainte de a trece cu bicicletele prin plantația de vanilie din parcul L'Union Estate.  

De multe ori numită una dintre cele mai frumoase plaje a lumii, combinația dintre nisipul alb, stâncile imense și apele de un albastru inconfundabil, face ca acestă plajă să fie cea mai fotografiată din lume. Este plaja pe care trebuie să ajungi măcar o dată în viață. 

Cazare
Hotel
Coral 3*, sau similar
Mic dejun
inclus
Obiectivele zilei
Parcul L'Union Estate
Plaja Anse Source d’Argent

Ziua 7 (21 ianuarie 2025): La Digue

Astăzi ne vom bucura de încă 3 plaje spectaculoase, printre cele mai frumoase din lume;  

Vom merge cu bicicletele către  Grande Anse, cea mai mare din La Digue, apoi după 15 minute de mers, ne vom opri pe plaja Petite Anse, sora mai mică, iar după 20 de minte prin pădurea ecuatorială, printre cocotieri și bananieri, vom ajunge pe Anse Cocos. 

Datorită accesului mai dificil, plaja Anse Cocoș oferă o liniște și o frumusețe aparte, ceea ce o face preferata Nomadi Experience.  Tot pe această minunată plajă, există o piscină natural extraordinară.

Cazare
Hotel
Coral 3*, sau similar
Mic dejun
inclus
Obiectivele zilei
Plaja Grande Anse 
Plaja Petite Anse
Plaja Anse Cocos

Ziua 8: (22 ianuarie 2025) La Digue - Mahe

Sperăm că v-a plăcut micuța La Digue pentru că începe numărătoarea inversă, acestea fiind ultimele ore pe care le vom petrece pe insulă.   

În prima parte a zilei propunem timp liber pentru relaxare, pentru a porni în căutarea de suveniruri sau pur și simplu pentru a mai explora împrejurimile. În jurul prânzului ne vom îndrepta către port unde ne vom îmbarca pe ferry boat către insula Mahe.  

Imediat ce ajungem în Mahe, vom fi transferați către hotel, iar după procedurile de check-in, ne vom bucura de timp liber pentru a ne vom putea relaxa pe Plaja Anse Marie Laurie care se află la doar 150 m de cazare sau Plaja Beau Vallon care se află la 800 m de cazare.

Cazare
Hotel
Marie Laurie Suites 3*, sau similar
Mic dejun
inclus
Obiectivele zilei
Plaja Anse Marie Laurie
 Plaja Beau Vallon

Ziua 9 (23 ianuarie 2025): Mahe (excursie optionala Victoria, Gradina Botanica, Copolia, Taka-Maka, Anse Taka Maka)

Pornim către noua noastră aventură, în care explorăm insula Mahe. 

Prima oprire va fi în Victoria, micuța capitală de numai 25.000 locuitori a Republicii Seychelles.

Cum are numai o mână de străzi și două semafoare va fi greu să vă gândiți la orășelul prins între munte și ocean ca la o capitală adevărată. Aici vom vizita piața de pește, construită în 1840. 

Următoarea oprire este la Grădina Regală, considerată a fi bijuteria verde a Victoriei. Grădina a fost înființată în 1901 de către botanistul Paul Dupont din Mauritius. Aceasta cuprinde specii native arhipelagului, precum și o mulțime de animale de pe insule. Tot aici, în 1956, Prințul Filip al Marii Britanii a venit în vizită și a plantat un exemplar din faimosul palmier Coco de Mer.  

Insulele din Seychelles nu au altitudini prea mari, dar au totuși niște dealuri mai înalte de unde poți vedea mai bine împrejurimile.  

Unul dintre acestea este Copolia, cu o altitudine de 497 m. Pentru a ajunge aici trebuie parcursă o potecă de 1.8 km prin pădurea deasă. Drumeția durează aproximativ 30-40 minute, însă oferă priveliști absolut fermecătoare asupra capitalei Victoria, precum și către insulele Praslin și La Digue, în zilele cu vreme foarte frumoasă.  

 Acum trecem la lucruri mai serioase și urmează să vizităm celebra distilerie de rom Takamaka. Povestea ei începe în anul 2000 cu un tată și un fiu, Robert și Bernard d'Offay, care își improvizează o mică distilerie în curtea propriei case. Din aceasta a ieșit primul rom negru Takamaka.  

 De la distilerie vom merge să ne răcorim pe plaja Anse Takamaka  și golful din apropiere, vom aștepta apusul care promite să fie unul spectaculor. Anse Takamaka este foarte frumoasă și pitorească, fiind înconjurată de o pădure de palmieri cu același nume, având ape puțin adânci, ideale pentru iubitorii de snorkeling.

Cazare
Hotel
Marie Laure Suites 3*, sau similar 
Mic dejun
inclus
Obiectivele zilei
Capitala Victoria
Piata de peste din Victoria
Grădina Regală
Grădina Regală
Drumetie pe muntele Copolia
Distileria de rom TakaMaka
Plaja Anse Takamaka

Astăzi ne relaxăm pe una din plajele din zonă, elxplorăm pe cont propriu si ne odihnim.

Cazare
Hotel
Marie Laure Suites 3*, sau similar
Mic dejun
inclus

A sosit timpul pentru ultima zi in Paradis. Suntem convinsi că multi dintre voi vor vrea sa mai ramana, de aceea va propunem o zi plina de relaxare pe insula.

Durata

11 - 16 zile

Limbi

Engleză
Română

Stare

Activa

Intrebari frecvente

Pentru a rezerva unul sau mai multe locuri, este necesar să accesezi evenimentul dorit, să apeși butonul de înscriere și să urmezi indicațiile. Îți recomandăm să te autentifici / înregistrezi pe site, înainte de plasarea comenzii.

În procesul de comandă, după introducerea datelor, este necesar să selectezi una dintre cele 2 modalități de plată:

  • Transfer bancar prin Internet Banking sau (OP);
  • Plata cu numerar la orice sucursala ING Bank, fara comision.

Pentru anulare, intri în "Contul meu", secțiunea "Comenzile mele" și apeși butonul "Anulează", corespunzător comenzii pe care vrei să o anulezi. Poți verifica dacă anularea s-a efectuat observând "Starea comenzii" și e-mailul de confirmare al anularii.

Hartă obiective

Seychelles
De la: 2560 EUR
11 locuri disponibile
More option
  • Supliment single(460 EUR)

Owner

Adriana Codrean

Însoțitor grup

Informații de contact

Email

contact@nomadiexperience.ro

Website

www.nomadiexperience.ro

Telefon

+40 720 111 222

Vezi și celelalte excursii ale noastre